Kapcsolat

 

Lépjen kapcsolatba vendégházunkkal

06 70-618-22 -12

E-MAIL: info@tiptoplak.hu
CÍM: 3348 Szilvásvárad, Aradi vértanúk útja 34.

A weboldalt a Suni-Kft üzemelteti, a logóra kattintva ellátogathat honlapunkra.

Hegedűs Enikő és Hegedűs Lajos

Szálláshelyünk megközelítése

Személygépkocsival

Budapest felől, vagy  Budapestről autóval a 3-as úton, vagy az M3-as autópályán, majd Egerből kiérve a 25-ös úton, a Szarvaskő–Mónosbél- Bélapátfalva útvonalon juthatunk el Szilvásváradra. Budapest-Szilvásvárad távolsága autóval:
165 km. Eger-Szilvásvárad távolsága: 28 km. Szilvásváradon vendégházunk reklámtáblái segítik, hogy egyszerűen, könnyen hozzánk érkezhessenek.

Autóbusszal

Budapestről közvetlen autóbuszok indulnak a Népstadion állomásról Szilvásváradra. Amennyiben egri átszállással utaznak, szinte óránként indul Egerből Szilvásváradra autóbusz. Településünkön 4 autóbusz megállóhely van. A távolsági buszok csak két helyen állnak meg, ebben az esetben a második buszmegállóban kell leszállni. Helyközi autóbuszok esetében a harmadik megállóhelynél kell leszállni. Innen vendégházunk kb. 200 m-re, 4-5 perces sétára van.

Vonattal

Szilvásváradot vonattal a legegyszerűbben a Budapest-Eger között közlekedő gyorsvonatokkal, egri átszállással közelíthetjük meg. A településen két vasúti megállóhely található. Az első a Szalajka-völgyi megállóhely, a második egy vasútállomás. Vendégházunk mindkét megállóhelytől kb. egyforma távolságra helyezkedik el, ami 1-1,5 km. Ezt a távolságot gyalogosan tehetjük meg.

Nincsenek címkék ehhez a poszthoz.
Menu